Skoler & barnehager

Galleri Ö tar imot skoleklasser og barnehagegrupper, og omvisning kan bookes i følgende tidsrom: tirsdager kl. 09.00-12.00, torsdag-fredag kl. 10.00-13.00. Omvisningens varighet avhenger av hvilken utstilling som vises i den aktuelle perioden, og kan også tilpasses etter behov. Ønsker dere å ta med matpakken, kan det i de fleste tilfeller legges til rette for dette – enten inne i galleriet, eller ute i parken dersom været tillater det. Send en forespørsel til post@galleriö.no med ønsket dato og tid, samt informasjon om aldersgruppe og hvor mange dere er.  Tilbudet er gratis. NB! Grunnet Covid19 kan det være grupper må dele seg ved ankomst, og matpakker kan kun nytes utendørs i parken.

Andre grupper/privat omvisning
Ute etter et annerledes innslag i forbindelse med et arrangement? Grupper er også hjertelig velkomne hos Galleri Ö!
Dere vil da få en omvisning i den aktuelle utstillingen, med rom for samtale og refleksjon underveis. Omvisningens varighet avhenger av hvilken utstilling som vises, og kan også tilpasses etter behov. 
Send en forespørsel til post@galleriö.no med ønsket dato og tid, så tar vi det derifra. Bestill gjerne i god tid før ønsket dato.

Har dere spesielle ønsker knyttet til omvisningen? Ta kontakt for et skreddersydd opplegg. (NB! Pris på forespørsel)

Priser privat omvisning
Prisene gjelder for grupper på inntil 10 personer. 

Hverdager kl. 11-15:   kr. 500,- 
Kveldstid og helg:       kr. 750,-

Kontakt: 
Elisabeth Petch
Daglig leder/gallerist/kurator/formidler
post@galleriö.no